10.03.2023

Торти з печива – 3 простих і смачних рецепта!

Від fcvomond

Рецепт 1:

Торт з печива банановий
Дуже смачний торт! Поєднання сметани і бананів робить його смак ніжним, а на його приготування потрібно так мало часу, що можна робити його хоч кожен день і подавати як десерт або на сніданок малюкам.

Інгредієнти:
1 кг не солоного крекеру,
4 великих банана;
1 л сметани, 0,5 кг цукру;
100 гр. шоколаду.
Спосіб приготування:

  1. Збиваємо сметану з цукром. Банани нарізаємо тонкими кружальцями.
  2. Викладаємо на блюдо крекери, зверху промазуємо їх сметаною і укладаємо на кожну печенюшку кружечок банана. Потім – знову шар крекеру, сметана, банан. При укладанні шарів слід дотримуватися шаховий порядок, тобто, на крекер класти банан, на банан – крекер, і так далі. Останній шар повинен бути з крекерів, покритих сметаною.
  3. Прикрасивши наш торт тертим шоколадом і подрібненим крекером, залишаємо його на кілька годин в холодильнику для просочення.

Рецепт 2:

Торт з печива на заварний крем
Цей торт з приготування трохи складніше попереднього. Однак, коли ви його спробуєте, то не пошкодуєте про те, що вибрали цей рецепт, адже ніжний заварний крем і горіхи роблять його смак просто неперевершеним.

Інгредієнти:
300 г печива;
300 г масла;
300 г цукру;
1 яйце;
300 г молока;
1 ч. Л. картопляного борошна;
2 склянки очищених горіхів;
за смаком ванілін.
Спосіб приготування:
Борошно розбавляємо в половині склянки теплого молока і вливаємо цю суміш в каструльку з доведеним до кипіння склянкою молока.

Варимо до густоти, помішуючи, потім охолоджуємо.

Розтираємо масло з цукром і яйцями, змішуємо все з остигнула борошняної масою і ваніліном.

Печиво подрібнюємо в м’ясорубці, горіхи рубаємо, і все всипаємо в отриманий крем і добре розмішуємо.

Вистилаємо форму промасленим папером і викладаємо в неї отриману масу, розрівнюємо ножем і поміщаємо на кілька годин в холодильник. Потім, вийнявши торт з форми і знявши з нього папір, прикрашаємо його половинками горіхів і подрібненим печивом.

Рецепт 3:

Торт без випічки з фруктами
Цей торт користується дуже великою популярністю в літній час, так як він легкий, ніжний і дуже красивий. Тим більше, що фрукти для його приготування можна вибирати на свій смак.

Інгредієнти:
700 г ніжного крекеру,
0,5 л. сметани 25%;
25 г желатину;
200 г цукру;
3 банана;
3 апельсина;
3 ківі;
2 великих яблука;
за смаком і можливостям – ягоди.
Спосіб приготування:
Заливаємо желатин водою і готуємо його згідно з інструкцією, вказаною на упаковці. Фрукти чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, не забувши залишити для прикраси по 1 фрукту. Ягоди миємо й обсушуємо за допомогою паперового рушника.

Змішуємо сметану з цукром, фруктами і розчиненим желатином, добре перемішуємо.

Кожну печенюшку занурюємо в отриману масу і викладаємо на блюдо у вигляді торта, зверху поливаємо залишилася масою зі сметани з фруктами.

Нарізавши залишені фрукти тонкими часточками, обкладає ними разом з ягодами поверхню торта, який потім залишаємо на кілька годин в прохолодному місці для просочення.

Джерело