16.03.2023

“Свинина по-царськи” – просто, смачно і ситно. Ділюся рецептом!

Від fcvomond

Привіт, шановний читачу, ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті ми розповімо вам рецепт приготування смачного м’яса.

Сьогодні хочу познайомити вас з дуже простим рецептом швидкого приготування такого смачного м’яса – як свинина. Адже багато хто з вас люблять цей смачний і ситний продукт, з якого можна приготувати дуже багато чудових страв. Ось з одним таким смачним, простим і ситним блюдом я вас сьогодні познайомлю. Сподіваюся вам цей варіант приготування м’яса сподобається і ви з задоволенням будете його готувати і радувати своїх близьких і себе справжньою смачною домашньою їжею.

Свинина по-царськи – ситно і дуже смачно

Все дуже просто і легко! Пропорції продуктів беремо довільні – так зручніше і простіше готувати цю страву.

Отже, м’ясо ріжемо на порційні шматочки довільного розміру – як вам більше подобається, але краще нарізати на великі стейки.

Тепер трохи відбиваємо, солимо і перчимо за своїм смаком. Потім готуємо соус для цієї страви: нарізаємо дуже дрібно солоний огірок, свіжу зелень дрібно рубаємо ножем, так само чинимо з волоськими горіхами (грам 100 буде досить) і трьома зубчиками часнику (часник можна пропустити через чеснокодавку). Додаємо в цю суміш маленьку баночку сметани будь-якої жирності і все добре перемішуємо – соус готовий. Тепер наше м’ясо викладаємо у форму для запікання, а зверху змащуємо приготованим соусом і посипаємо натертим сиром.

Відправляємо свинину в розігріту до 180 градусів духовку до утворення золотистого кольору. Виходить дуже пікантне, ситне і ніжне блюдо. От і все!

Смачного!

Джерело