21.04.2023

Кабачки з сиром на сковороді: соковиті всередині та хрусткі зовні

Від fcvomond

Сьогодні ми пропонуємо тобі приготувати кабачки з сиром на сковороді. Готувати такі максимально легко, а на смак вони дуже вишукані. Виходять соковиті всередині та хрусткі зовні. Що може бути краще? Сам рецепт дуже простий, але вже не одна господиня здивувалася тому, чому їй самій не прийшла в голову така крута ідея. Коли звичайні смажені кабачки вже набридли, на зміну приходить цей рецепт.

Необхідні інгредієнти

  • 3 великих кабачка
  • 3 помідори
  • 200 г твердого сиру
  • 50 г борошна
  • 2 курячих яйця
  • пучок свіжої зелені
  • перець і сіль за смаком

Як приготувати кабачки з сиром на сковороді

Першим висипаємо борошно в тарілку, туди ж додаємо сіль і перець. Після цього гарненько збиваємо вінчиком яйця і додаємо до них нарізану зелень. І, нарешті, натираємо сир на грубій терці.

Тепер, коли приготування закінчені, можна приступати до кабачків. Їх потрібно помити, обрізати бадилля. Якщо вони вже встигли трохи постаріти, потрібно зчистити шкірку.

Потім приступаємо до нарізки кабачків, але дуже уважно! Різати потрібно кільцями, але не повністю. Тобто, не доходячи до краю з протилежного боку. Так виходять подвійні кільця, між якими можна скласти начинку.

В наші імпровізовані кишеньки з кабачків кладемо маленький шматочок помідорів. А потім додаємо всередину сир, скільки влазить. Чим більше тим краще!

Після цього обвалюємо в борошні, потім в яйці, а після можна ще раз в борошні. І нарешті викладаємо на розігріту сковороду і смажимо до золотистої скоринки.

Вуаля! У нас вдалася чудова страва. Кабачки з сиром на сковороді готуються дуже швидко, але за рахунок комбінації різних смаків виходить дуже смачно. Можна, звичайно, просто посипати кабачки сиром зверху, але це буде зовсім не те.

Джерело