01.03.2023

Чому торт «Крем-брюле» без випічки затьмарив всі інші десерти. Ніжна мусова текстура

Від fcvomond

Коли долають туга і смуток, значить пора побалувати себе смачненьким. 

Для особливих приводів ми приготували особливий рецепт. Домашній торт «Крем-брюле» з вишнею підніме настрій будь-кому. Досить просто поглянути на цю красу.

На смак торт нагадує популярний десерт. Він настільки ніжний, що навіть жувати не потрібно. Шматочки ласощів самі тануть у роті. Головна перевага цього торта в тому, що корж не вимагає випічки. Ви можете вибрати будь-яке пісочне печиво для основи, але ми пропонуємо шоколадне. Воно доповнить вершковий смак верхнього шару. Ми в передчутті, а ви?Т

Складові:

  • Вершкове масло 100 г
  • Печиво з какао 250 г
  • Желатин 30 г
  • Вода 100 мл
  • Згущене молоко варене 200 г
  • Сметана 700 г
  • Цукрова пудра 80 г
  • Вишня 350 г

Приготування:

1. Подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера. Додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.

шоколадне печиво

2. На плоску тарілку поставте кондитерське кільце і застеліть його харчовою плівкою. Пересипте печиво в кільце, добре утрамбуйте та відправте в холодильник.

основа для торта

3. Залийте желатин холодною кип’яченою водою. Залиште на 15 хвилин. Потім розпустіть його на водяній бані. Процідіть і дайте охолонути.

швидкорозчинний желатин

4. Змішайте жирну сметану (мінімум 20%), згущене молоко і цукрову пудру.

сметанний крем

5. Покладіть в желатин кілька ложок сметанного крему і добре перемішайте до однорідності. Перелийте желатинову суміш в крем, додайте вишні без кісточок і перемішайте.

крем для торта

6. Викладіть отриману масу в кільце на основу. Сховайте в холодильник на 3-4 години до повного застигання. Зніміть кільце і плівку з готового торта.

торт без випічки

Торт «Крем-брюле» виглядає приголомшливо. Будьте готові до того, що ніхто відразу не повірить в те, що він приготовлений вдома. Але варто вашим гостям спробувати шматочок, всі сумніви тут же розвіються. Адже будь-який магазинний торт поступається цьому кулінарному чуду.

Сподобався рецепт? Обов’язково поділися з друзями! Залиште свій коментар.

Джерело